Skip to main content

CCIA Timiș lansează un curs autorizat de igienă, avizat de Ministerul Sănătății și de Ministerul Educației!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș anunță organizarea cursului de igienă, avizat de Ministerul Sănătății și de Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului.

În conformitate cu Ordinul 1225/24 decembrie 2003,  cursul se desfășoară după următoarea structură:

Modul 1 – Servicii de producție, depozitare, transport și comercializare a alimentelor, inclusiv alimentația publică și a colectivităților;

Modul 2 – Servicii de curățenie în unități de asistență medicală, colectivități de copii și tineri, unități de cazare, hoteluri, moteluri, cabane etc.;

Modul 3 – Producția și distribuția apei potabile și producția apei potabile îmbuteliate;

Modul 4 – Servicii de îngrijire corporală;

Modul 5 – Servicii de dezinfecție, dezinsecție, deratizare.

Programul se adresează:

  • Tuturor categoriilor de lucrători din industria alimentară, inclusiv celor care comercializează și transportă produse din industria alimentară (alimentație publică,  colectivități – toate nivelele);
  • Persoanelor din serviciile de curățenie din unitățile de asistență medicală, a colectivităților de copii și tineri, unități de cazare (hoteluri, moteluri, cabane etc.);
  • Persoanelor din sectorul producției și distribuției de apă potabilă, inclusiv îmbuteliată;
  • Persoanelor din cadrul serviciilor de îngrijire corporală (coafor, frizerie, manichiură- pedichiură, cosmetică, masaj etc.);
  • Persoanelor din cadrul serviciilor de tip dezinfecție, dezinsecție, deratizare.

Diplomele sunt eliberate de Ministerul Sănătății și de Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului  și se eliberează în maxim 30 de zile de la absolvirea cursului, având o valabilitate de 3 ani.

Informații și înscrieri:

  • Cecilia MATEȘ, consilier cameral
  • Tel.: 0720444120
  • E-mail: cmates@cciat.ro
  • Centrul Regional de Afaceri / Direcția Instruire, Formare și Perfecționare Profesională
  • Timișoara, B-dul Eroilor de la Tisa, nr. 22, cam.115

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.