Mamă disperată! I-a dispărut fata de acasă de două ori într-o săptămână!

Polițiștii sunt în alertă după ce o adolescentă de 16 ani a dispărut de acasă, pentru a doua oară în decurs de o săptămână!

CITEȘTE ȘI: Miner în comă, în urma unui accident de muncă! A fost prins de o surpare de pământ

”În cursul zilei de ieri, la sediul Poliţiei Oraşului Petrila s-a prezentat o femeie care a reclamat faptul că, în dimineaţa zilei de 25.03.2019, în jurul orei 08.00, şi-a condus fiica, MANOLESCU NAOMI MARIA-MAGDALENA (foto), în vârstă de 16 ani,  la unitatea de învăţământ la care studiază (în Petrila), iar în jurul orei 14.00, când a revenit de la serviciu, a sesizat lipsa acesteia de acasă. Femeia a mai precizat că a luat legătura telefonic cu diriginta fiicei sale, care i-a relatat că minora nu s-a prezentat la orele de curs”, transmit reprezentanții IPJ Hunedoara.

Femeia a mai precizat că minora, care a mai fost plecată de la domiciliu, nu poate fi contactată telefonic, telefonul mobil al acesteia fiind închis. Semnalmente: înălțime 1,50 m, greutate 47 kg., ochi căprui, păr de culoare neagră, forma feţei ovală, bărbie îngustă, urechi normale, nu are semene particulare. Mama minorei a precizat că fata, în momentul plecării de la domiciliu, era îmbrăcată cu blue-jeans de culoare albastru deschis, o geacă de culoare kaki iar in picioare avea o pereche de pantofi sport din piele de culoare neagră. 

Poliţiştii au demarat o serie de verificări şi activităţi de căutare în vederea depistării minorei, faţă de care urmează a fi solicitată urmărirea naţională.          

CITEȘTE ȘI: Dosar penal, pentru Nicolae Robu! Operaţiunea “Ghilotina” îl duce pe primarul Timişoarei în faţa anchetatorilor

Vă reamintim că fata a mai plecat voluntar de acasă, ultima dată fiind depistată de poliţişti pe raza oraşului Petrila, în data de 21 martie, la scurt timp de la semnalarea plecării sale de la domiciliu, de către familie. 

Persoanele care pot oferi informații ce pot conduce la depistarea minorei, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Ambulanță în misiune, implicată într-un accident rutier!

O ambulanță aflată în misiune, implicată într-un accident rutier! Asistenta a fost rănită și a ajuns la spital.

Magistrala Verde – Calea Șagului intră în proiectare! Cea mai aglomerată stradă din sudul orașului va fi complet transformată

S-a încheiat licitația pentru achiziționarea serviciilor de proiectare a magistralei verzi – Calea Șagului.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.