Skip to main content

Video: Imagini cu prăpădul făcut de ploile torenţiale! Oameni salvaţi din mijlocul apelor

O acţiune amplă de salvare este în plină desfăşurare, la această oră, după ce mai multe râuri au ieşit din matcă, în urma ploilor torenţiale.

Cele mai mari probleme se înregistrează în Orăştie, judeţul Hunedoara, unde 11 gospodării au fost inundate, iar locatarii au rămas captivi în casele înconjurate de ape.

CITEŞTE ŞI: În atenția șoferilor! Se închide circulația rutieră pe două străzi importante din Timişoara!

Pompierii au scos din mijlocul apelor, şapte oameni, printre care şi un copil, cu toţii fiind transportaţi, ulterior, la un loc de cazare pus la dispoziţie de Primăria Orăştie.

Probleme sunt şi pe mai multe drumuri, unde traficul rutier este fie blocat fie îngreunat, din cauza viiturilor.

„35 de pompieri cu 10 autospeciale din cadrul subunitatilor Orăștie, Deva și Hunedoara acționează pentru înlăturarea efectelor negative produse de precipitatiile abundente din ultimele ore. Prin intermediul numărului unic de urgență 112 au fost anunțate până la această oră, 11 gospodării inundate în municipiul Orăștie, pe strada Plantelor și în zona gării. Pentru 7 persoane, printre care și un minor, s-a luat hotărârea de evacuare din casele amenințate de ape”, transmite ISU Hunedoara.

Echipele de intervenţie sunt în alertă maximă, mai ales că meterologii au emis o nouă avertizare de tip cod portocaliu de ploi torenţiale valabilă pentru judeţul Hunedoara, până în această seară, la ora 22:00.

În acest interval sunt aşteptate precipitaţii abundente, de până la 50 l/mp, iar pentru zona montană, sunt anunţate ninsori.

CITEŞTE ŞI: Două fotbaliste cu meciuri în Liga Campioanelor întăresc linia mediană a lui Banat Girls Comloșu Mare

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.