Skip to main content

Se oprește apa în Timișoara și județ, la început de săptămână! Aquatim anunță noi lucrări la rețeaua de distribuție

Aquatim anunță că, de la începutul săptămânii următoare, se va opri furnizarea apei pe mai multe străzi din Timișora, dar și într-o localitatea din județ, unde probleme vor fi și cu presiunea.

Așadar, mâine, între orele 8-20 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzii Andrei Mocioni cu Bulevardul Revoluției din 1989.

Din acest motiv, pe durata lucrărilor, se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Intrarea Predeal, inclusiv la Punctul Termic, Andrei Mocioni, Bulevardul Revoluției din 1989, pe porțiunea dintre străzile Nicu Filipescu și Andrei Mocioni, Academician Dimitrie Gusti și Splaiul Protopop Meleție Drăghici – inclusiv la branșamentul ISHO, care este alimentat din această stradă.

De asemenea, pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție, în perioada 27-29 mai, zilnic între orele 9-15, în Giarmata Vii se va opri furnizarea apei pe străzile Pelicanului, Pescărușului, Rodiilor, Rândunicii, Privighetorii, Cocorului, Ciocârliei, Lebedei și Berzei, iar în restul localității presiunea va fi scăzută.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, transmite Aquatim.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.