Skip to main content

Mașină de pompieri în misiune, implicată într-un accident, la Recaș! Sunt mai multe victime și a fost solicitat și elicopterul SMURD

Accident grav petrecut în urmă cu puțin timp, la Recaș. Au fost implicate o autospecială de pompieri în care erau șase persoane și o mașină în care era doar șoferul.

Autospeciala de pompieri a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Recaș se deplasa la o intervenție, în momentul în care a fost implicată în accident. De precizat faptul că la caz a fost alocată o altă autospecială.

La fața locului a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Au fost mobilizați de urgență pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara, iar la locului evenimentului sunt alocate cinci echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de primă intervenție si comandă, o autospecială de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de descarcerare și o autospecială pentru transport personal și victime multiple, precum și o ambulanță SAJ cu medic. A fost alertat elicopterul SMURD CS”, transmite ISU Timiș.

Din primele informații, în autospecială erau șase persoane. În urma evenimentului au rezultat trei victime care prezintă suspiciuni de fracturi și diferite afecțiuni și alte trei victime cu traumatisme ușoare.

Conducătorul autoturismului este evaluat medical la fața locului.

Polițiștii timișeni au deschis o anchetă în acest caz.

Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, a condus o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Recaș, pe strada Mihai Viteazu, iar la intersecția cu strada George Enescu, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 51 de ani. În urma evenimentului rutier au rezultat 7 victime, respectiv 6 bărbați, pasagerii și conducătorul autospecialei, cu vârste cuprinse între 29 și 50 de ani, precum și conducătorul autoturismului, în vârstă de 51 de ani. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative„, transmite IPJ Timiș.

In acest, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.