Skip to main content

Magazie cu lemne, cuprinsă de flăcări! Incendiul s-a extins și la o anexă lipită de o casă

O magazie cu lemne a fost cuprinsă de flăcări! Incendiul s-a extins rapid și la o anexă lipită de casă.

Pompierii au fost solicitați în această după amiază să intervină pentru stingerea unui incendiul dintr-o gospodărie din localitatea arădeană Gurba.

Din fericire nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale.

Astăzi, 03 februarie 2023, în jurul orei 15:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Gurba. Pentru misiune au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Ineu cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta cu violenţă la anexa gospodărească, propagat la o altă anexă lipită de casă, flăcările fiind favorizate de prezenţa materialului combustibil din interiorul anexei care avea rol de magazie pentru lemne”, transmite ISU Arad.

Intervenția rapidă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie localizat și lichidat în limitele găsite, eliminând astfel propagarea flăcărilor la casa de locuit.

În urma incendiului au ars cele două anexe gospodărești și bunurile aflate în interior, pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați.

În acest moment incendiul este lichidat iar pompierii arădeni acționează pentru îndepărtarea efectelor negative ale incendiului.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.