Skip to main content

Lucrări ample pe bulevardul Cetății din Timișoara! Locuitorii din zonă rămân mâine fără apă la robinete

Mâine între orele 04.00-20.00, pe bulevardul Cetății, se oprește apa, pentru racordarea unor conducte.

Aquatim anunță că va executa mai multe legături de conductă la:

  • intersectia străzilor Cetății/Matei Basarab – legătură conductă
  • intersectia străzilor Iancu Flondor/Cetății – întregire conductă si legătură conductă, subtraversare
  • intersectia străzilor Cetății/Samuil Sagovici – întregire conductă și legătură conductă Strada Amforei
  • anulare conductă veche

Lucrările fac parte din proiectul de reabilitare linii tramvai și modernizare trame stadale, precum și din lucrările cuprinse în POIM.

Vor rămâne fără apă străzile: Amforei între Cetății și Teiului, Teiului între Amforei și Gh. Lazăr, Timiș, Dropiei, Cetății între Cloșca si Matei Basarab, Matei Basarab, Bucovinei, Pan Halipa, Ioan Nistor, precum și punctele termice de pe Amforei și Labirint, Grădinița nr 26 , Școala Gimnazială nr 18, Laborator Analize Medicale Bioclinica.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aqautim recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.