Skip to main content

Lovitură de imagine dată de o echipă de Liga 4 din Timiş! Va fi antrenată de Srdjan Luchin şi Ciprian Urican

Fostul international Srdjan Luchin este de acum noul antrenor al jucătorilor de la CS Timişul Şag, echipă care evoluează în Liga a IV-a.

Anunţul a fost făcut de primarul comunei, Flavius Roşu, cunoscut ca un iubitor al fotbalului, sport în care a şi fost arbitru.

CITEŞTE ŞI: Autocar plin cu copii, blocat pe calea ferată! Au fost trimise mai multe achipaje de medici, pompieri şi poliţişti

Alături de Luchin, la echipa din Şag a fost adus şi reputatul technician Ciprian Urican.

“ Investițiile noastre in infrastructura sportiva trebuiesc susținute prin implicarea profesioniștilor. Astfel, consolidam tradiția noastră in sport prin aducerea la echipa SC Timișul Șag a două personalități sportive. Noul nostru Antrenor principal, Srdjan Luchin, fost jucator de top al unor echipe fanion ale României si Banatului ( Steaua, Dinamo, CFR Cluj si Poli Timisoara, etc) si 11 selecții in Nationala de Fotbal a României, se alătura eforturilor noastre pentru a construi un club cu care sa ne mândrim si care sa devină un reper pentru tinerii ce doresc să faca performanta sportivă.  Alături de noi, in postura de Consilier Tehnic, vine si domnul Ciprian Urican, om cu o vastă experiență de-a lungul carierei profesioniste de peste 20 de ani. Antrenor Licenta PRO UEFA, a studiat modul de operare al unor cluburi profesioniste de top cum sunt Ajax Amsterdam și FC Barcelona, transpunând-le practic în antrenamentele și activitatea cluburilor la care a activat la toate nivelele: de la copii și juniori până la seniori profesioniști”, a scris pe facebook, primarul comunei Şag, Flavius Roşu.

Investiţiile în infrastructura sportivă despre care vorbeşte edilul au făcut ca în toamna anului trecut, arena şi stadionul din Şag să fie când gazda a două meciuri amicale între echipa naţională de fotbal under 18 şi naţionala Serbiei.

Atunci, arena din Şag a fost singura din judeţ care a întrunit condiţiile necesare pentru o astfel de partidă.

CITEŞTE ŞI: Tupeu de bugetar! Experta în Comunicare de la Centrul de Proiecte sfidează legea şi îşi bate joc de cei care îi plătesc salariul

Nici măcar în Timişoara nu a fost disponibilă o locaţie care să corespundă cerinţelor Federaţiei.

Stadionul ”Dan Păltinișanu” este închis din februarie 2022, urmând să fie demolat, iar stadionul CFR a fost transformat în spital de campanie pentru pacienţii COVID.

La Știința și Electrica, unde evoluează acasă în campionatul Ligii 2, Poli Timișoara și Ripensia nu există vestiare pentru meciurile internaționale.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.