Skip to main content

Locomotiva unui tren de pasageri care mergea spre mare, cuprinsă de flăcări! Peste 100 de oameni au fost evacuați de urgență

Mobilizare de forțe, în urmă cu puțin timp, după ce locomotiva unui tren de pasageri a luat foc.

Garnitura circula pe ruta Oradea-Mangalia. Incendiul a fost depistat în momentul în care trenul ieșea din gara Chisineu Criș din Arad.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, care au descoperit că incendiul se manifesta undeva în interiorul locomotivei și că aceasta nu poate fi decuplată de restul trenului.

Din acest motiv, forțele de intervenție au acționat rapid pentru evacuarea a aproximativ 120 de pasageri, însă o mare parte dintre călători s-au autoevacuat când s-a dat alarma de urgență.

Din fericire nicio persoană nu a fost rănită, flăcările nepropagându-se la întreaga locomotivă și nici în tot trenul.

Acum, pompierii continuă cercetările pentru a stabili cu certitudine cauza izbucnirii incendiului.

UPDATE

Pompierii au stabilit că, cel mai probabil, cauza izbucnirii incendiului a fost un efect termic, ca urmare a necurățării sau neventilării unor filtre sau canale de aerisire.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.