Skip to main content

Lista celor 27 de spitale care vor primi finanțare prin PNRR, aprobată de Guvern! În Timiş vin bani pentru Institutul Oncologic şi Spitalul Municipal Lugoj

​​Lista celor 27 de spitale care ar urma să primească finanțare în valoare totală de 2,2 miliarde de euro prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă a fost aprobată de Guvern.

Lista cuprinde spitale noi care vor fi construite în întregime, corpuri noi de clădiri, precum și reabilitarea unor spitale sau corpuri de spital deja existente. Este vorba despre unitati sanitare din capitală si 16 judeţe din ţară, între care şi Timiş.

Aici vin bani pentru Institutul Oncologic din Timişoara şi Spitalul Municipal din Lugoj.

În cadrul apelului au fost depuse în total 46 de dosare de finanțare. Dintre acestea, 42 au îndeplinit criteriile de eligibilitate și au intrat în următoarea etapă de analiză. Au fost alese într-un final 27 de obiective, care au fost selectate în ordinea descrescătoare a punctajului obținut și în limita bugetului alocat investiției specifice din PNRR.

Termenul de realizare al acestor investiţie este iunie 2026.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.