Skip to main content

Ligia Dugulescu, noul preşedinte al PMP Timiş! În funcția de vicepreședinte a fost ales primarul comunei Giarmata, Claudiu Mihălceanu

Organizația PMP Timiş are, începând de astăzi, o nouă conducere! Ligia Dugulescu a fost aleasă președintele filialei judeţene.

Este vorba despre aripa condusă de Eugen Tomac, care a și participat la alegerile de la Timișoara, alături de peste 400 de membri.

Noi nu vom mai fi spectatori la actul politic. Este momentul să acţionăm, nu doar să reacţionăm la ce vedem în jur, pentru că România trebuie să intre pe acel drum bun de care avem atâta nevoie„, a declarat Ligia Dugulescu, preşedinta PMP Timiş.

În noua echipă PMP se regăsesc și Claudiu Mihălceanu, primarul Comunei Giarmata, Gheorghe Pop, primarul Comunei Bucovăț și Viorel Nicu, primarul Comunei Săcălaz.

Suntem o echipă solidă, credibilă, onestă şi cu siguranţă vom face o figură frumoasă la alegeri. În perioada cât am fost preşedinte interimar, am învăţat ce înseamnă politica la nivel naţional, iar echipa nouă, din care voi face parte, va avea un cuvânt greu de spus în Timiş„, a declarat Claudiu Mihălceanu, primarul comunei Giarmata, vicepreşedinte PMP Timiş.

La conferinţa de alegeri a participat preşedintele PMP Eugen Tomac, secretarul general Ionuţ Simionca, președintele PMP Hunedoara Viorel Arion, președintele PMP Caraș-Severin Lucian Voina, președintele PMP Teleorman Constantin Stăvărache, președintele PMP Giurgiu Sile Cobzaru și secretarului general adjunct Răzvan Sebe.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Timișorenii, invitați la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”, organizată cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.