Skip to main content

Banat Girls a luat toate punctele de la Târgu Mureș! Timișencele sunt acum la două puncte de podium

Banat Girls s-a impus cu 4-0 în fața lui ACS Târgu Mureș într-un meci care a contat pentru etapa a X-a a Superligii de fotbal feminin, și în care golurile au fost reușite de fotbaliste ce au punctat în premieră în această ediție de campionat.

Formația timișeană a deschis scorul încă din minutul 7 prin Mihaela Cătărău, care este la prima reușită a sa în această stagiune. După alte 5 minute, Laura Desmerean a dublat avantajul de pe tabelă, pentru ca până la pauză aceeași jucătoare să mai puncteze o dată și să stabilească scorul primei părți. Și pentru Laura Desmerean au fost primele goluri din acest campionat.

În repriza secundă fotbalistele pregătite de Liviu Ivasuc nu au mai forțat, dar au reușit să mai înscrie o dată. A făcut-o Alexandra Trofimov în minutul 74, și ea aflată tot la prima reușită stagională. Meciul s-a încheiat 4-0.

Suntem fericite ca am reușit să obținem cele 3 puncte astăzi! Am venit aici știind că va fi un meci greu, cu adversare ambițioase, pe un teren foarte rău și pe o vreme nefavorabilă! Ne pregătim pentru fiecare meci să scoatem ce e mai bun și ne dorim ca la final să ne îndeplinim obiectivul, accederea în play off!” a spus după meci Nicoleta Lazăr.

Banat Girls: Melisa Șodinca – Andrada Ungur, Claudia Bistrian, Nicol Dinca-Vuia, Bianka Granados, Tatiana Peșterean, Mihaela Cătărău(min.72 Maria Cortina), Laura Desmerean, Nicoleta Lazăr(min. 72 Alenxadra Trofimov), Alexandra Hornea(min. 84 Carmen Andrei), Larisa Grigore.

În runda viitoare, timișencele vor primi pe teren propriu vizita lui CSM Alexandria.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.