Skip to main content

Intervenţie de suflet, a pompierilor! Au salvat, de la moarte sigură, doi căţeluşi

Doi căţeluşi au primit o nouă şansă la viaţă, dar şi un cămin, după ce o femeie i-a observat pe fundul unui bazin de apă dezafectat, în imposibilitatea de a mai ieşi.

Femeia a sunat imediat la 112 şi a cerut ajutorul pompierilor, care au ajuns imediat la adresa indicată, din localitatea Tileagd, judeţul Bihor.

CITEŞTE ŞI: Ligia Dugulescu, noul preşedinte al PMP Timiş! În funcția de vicepreședinte a fost ales primarul comunei Giarmata, Claudiu Mihălceanu

Unul dintre salvatori, asigurat de colegi cu cordiţa de salvare, a coborât în bazin ş i-a adus la suprafaţă pe cei doi pui de câine.

Femeia care a sunat la 112 a urmărit cu sufletul la gură, intervenţia pompierilor, iar la final a decis să îi adopte pe micuţii blănoşi.

“Pompierii militari aleșdeni au intervenit în localitatea Tileagd, pentru salvarea a doi căței, căzuți într-un bazin de apă dezafectat, adânc de aproximativ trei metri, aflat pe amplasamentul unei foste fabrici de cherestea. Apelul prin Sistemul Unic 112 a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, în jurul orei 17.40, o femeie care trecea prin zonă sesizând pericolul în care se aflau cei doi pui de câine, căzuți într-un bazin de apă dezafectat, în care erau aruncate deșeuri menajere”, transmite ISU Bihor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.