Skip to main content

FOTO Alertă, în vestul țării, după ce un tren marfar a deraiat! Două vagoane cisternă s-au răsturnat

Pompierii intervin de urgență, după ce un tren a deraiat, iar două vagoane cisternă s-au răsturnat.

Accidentul s-a petrecut în urmă cu puțin timp, în Arad, la sensul giratoriu din Subcetate spre Aradul Nou.

Mai multe echipaje de pompieri au fost direcționate în zonă.

Intervine Detașamentul de Pompieri Arad cu două autospeciale de stingere și o autospecială de descarcerare. Intervenția este în dinamică”, transmite ISU Arad.

Garnitura de tren este compusă de 26 de vagoane care transportă motorină. Din cele 26 de vagoane, patru sunt deraiate, iar două răsturnate.

Dintr-unul dintre vagoane s-a scurs motorină pe câmpul din apropierea liniei ferate.

Traficul feroviar pe ruta respectivă a fost restricționat.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar a fost restricționat începând cu ora 13.00 pe relația Aradu Nou – Arad, din cauza unui incident feroviar, în care este implicat un tren privat de marfă încărcat cu motorină. La ieșire din stația Aradu Nou, 2 vagoane din compunerea trenului privat de marfă au deraiat, iar alte 2 s-au răsturnat. Garnitura privată are în compunere 26 de vagoane încărcate și circula în relația Drobeta Turnu Severin – Arad. În acest moment, reprezentanții SRCF Timișoara analizează, în colaborare cu operatorul național de transport feroviar de călatori, variantele posibile pentru a asigura continuitate în circulaţia trenurilor de călători care erau programate să tranziteze zona respectivă”, transmite Compania Națională de Căi Ferate CFR SA .

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.