Skip to main content

Leii din Banat anunță al treilea transfer al verii! Jucătorul american, Kelby Kramer este noul pivot al alb-violeților!

SCM Timișoara a mai perfectat o mutare pentru sezonul viitor.

Kelby Kramer (24 de ani, 2,13 metri, 115 kilograme), un jucător american care în momentul de față activează în Venezuela, este noul pivot al echipei noastre.

Născut la Rock Springs (statul Wyoming) pe 17 august 1999, acesta a absolvit Minnesota State University, iar prima sa experiență în Europa a fost în sezonul trecut la KK Lovćen 1947 (Muntenegru).

În prezent, Kramer este legitimat la clubul Frontinos del Tachira și joacă în Summer League din Venezuela.

Sunt entuziasmat să reprezint Timișoara și să joc în prima ligă a României în sezonul următor. Aștept cu nerăbdare să cunosc oamenii și cultura din zona voastră și vreau să văd cât de competitiv este acest campionat„, a declarat Kelby Kramer, care va purta numărul 33 pe echipamentul de joc.

El devine al treilea transfer din această vară la echipa timișoreană, după Josip Bilinovac și Bogić Vujošević.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.