Skip to main content

Debut în forță pentru Flight Festival! Peste 35.000 de participanți, în prima seară! Cap de afiș a fost artistul britanic James Arthur! Distracția continuă astăzi și mâine

Flight Festival, cel mai mare festival din vestul României a început vineri și se desfășoară în premieră la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

Flight Festival 2024 este un eveniment muzical care îmbină educația cu divertismentul într-o experiență culturală unică. Ca singurul festival de edutainment din Europa de Est, organizatorii sunt pregătiți să ofere participanților o călătorie în lumea muzicii, artei și tehnologiei.

Peste 35.000 de oameni au fost prezenți în prima seară. Cap de afiș a fost artistul britanic James Arthur, însă înaintea lui, pe scena George Arena au mai performat Subcarpați, Mihail, Phaiser și Kuki.

Pe scena Magnetic Drum & Bass Stage au urcat pe rând: DJ Contest, Zo, Enevel, BKB’, Metrik, Tantrum Desire și 5HA5H.

Pe Wings Stage au întreținut atmosfera Kuki, Victor Stan, Andi Moisescu și Happy Flow.

Distracția continuă și în seara asta, dar și duminică. Iată programul:

Pentru mai multe detalii și achiziționarea biletelor, puteți accesa site-uloficial al Flight Festival. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.