Skip to main content

Leacul pentru cancer, prezentat timişorenilor! Specialişti de renume, de la Viena, au adus o rază de speranţă bolnavilor

A fi om!

Cele mai noi metode de diagnosticare şi tratare a cancerului, utilizate la o clinică privată din Viena, au fost prezentate la Timişoara, în cadrul unui seminar gratuit.

“Sunt două tipuri de tratament în afecţiunile oncologice: terapia clasică, ce a fost folosită până acum în tratamentul cancerului, care ţinteşte exact, celula tumorală, şi imunoterapia, care reprezintă un pas uriaş şi pentru care a fost câştigat Premiul Nobel în 2018. Imunoterapia stimulează sistemul imunitar, astfel încât să atace celulele canceroase şi apoi să le elimine”, a explicat prof. dr. Christoph Zielinski, medic coordonator al WPK Central European Cancer Center.

Zielinski este o somitate în lumea medicală internaţională, fiind cunoscut ca unul dintre cei mai mari specialişti în tratarea cu succes, a cancerului.

Christoph Zielinski

CITEŞTE ŞI: A dispărut de Ziua Îndrăgostiţilor, iar de atunci este căutat fără încetare! L-ai văzut cumva?

Lucrează la o clinică de renume din Viena, unde anual, sute de români primesc o nouă şansă la viaţă. Aici, se folosesc metode de diagnosticare şi tratament de ultimă oră, iar cea mai recentă descoperire este imunoterapia.

Este un tratament revoluţionar, personalizat pentru fiecare bolnav în parte, care a înregistrat deja, o rată uriaşă de succes.

Chiar şi bolnavi în cel mai avansat stadiu de cancer şi-au revenit complet, după imunoterapie.

“Unul dintre cele mai importante lucruri descoperite anul trecut este PET CT, care ne arată activitatea tumorală, care poate fi folosit cu o mulţime de trasori, pentru un diagnostic cât mai precis, pentru toate tipurile de cancer.  În majoritatea tipurilor de cancer, reuşim să transformăm afecţiunea, dintr-una acută, în una cronică, tocmai prin progresele care s-au înregistrat în ultima vreme în tratamentul cancerului”, a mai spus prof. dr. Christoph Zielinski.

Deşi este o metodă nouă, tratamentul a salvat deja, zeci de pacienţi, iar alţii duc boala mai uşor, pentru că imunoterapia a transformat cancerul, dintr-o boală incurabilă, într-o afecţiune cu care pacientul poate trăi.

“Pacienţii din Timişoara şi din România, care doresc să beneficieze de noile terapii inovatoare, imunoterapia şi terapia personalizată a cancerului pot accesa birourile din Timişoara şi Bucureşti. Eu sunt radiologul acreditat de Clinica din Viena şi pot ajuta la trimiterea dosarelor medicale, la validarea lor, ca să aibă o a doua opinie a imagisticii”, a declarat Simona Dunărinţu, doctor specialist radiologie-imagistică.

seminar oncologic 2

“În ceea ce priveşte pacienţii din România, numărul lor este în creştere de la un an la altul. Anul trecut am avut 1.123 de pacienţi români, iar dintre aceştia, mai mult de 60 la sută erau pacienţi oncologici”, spune Ema Hafner, directorul Departamentului de Marketing și Business Internațional al spitalului Wiener Privatklinik.

CITEŞTE ŞI: Explozie în locuinţa unor pensionari! Bătrânii erau în casă, în momentul deflagraţiei

Zeci de bolnavi de cancer din Timişoara şi nu numai, au venit să afle noile metode care le pot salva viaţa.

În prezent, tipurile de cancer cu cea mai mare incidenţă sunt cele mamare, în cazul femeilor, cele pulmonare, care afectează bărbaţii şi femeile deopotrivă, afecţiunile de prostată şi cele colorectale.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii din vestul țării efectuează ample misiuni de căutare, după ce un tânăr din județul Hunedoara a dispărut fără urmă și a fost dat în urmărire națională.
Direcţia de Asistenţă Socială Timișoara anunță că începând din 14 ianuarie va începe să facă plățile pentru ajutoarele de încălzire și a suplimentului pentru energie.
Leii din Banat iau startul în partea a doua a sezonului regular. Ei joacă pe terenul formației FC Argeș Pitești, în etapa a XVI-a a Ligii Naționale, prima din retur.
Accident grav, la Timișoara, provocat de un șofer neatent, care a lovit în plin un pieton ce traversa strada regulamentar.
Profesorii și învățătorii din județul Timiș care fac naveta riscă să rămână fără decontarea cheltuielilor de transport, după ce Primăriile au transmis unităților de învățământ că aceste plăți nu mai sunt posibile.