La Recaş este din nou sărbătoare! Oamenii, aşteptaţi la Ruga din Nadăş

Au mai rămas câteva zile până când, cu mic cu mare, locuitorii din satul Nadăş, ce aparţine de Recaş, îmbracă straie de sărbătoare.

Pe data de 1 iulie, va avea loc cea de-a XVI-a ediţie a evenimentuuli Întâlnirea Fiilor Satului Nadăş, care în acest an se va desfăşura sub auspiciile salvarii unui monument istoric de o valoare inestimabilă.

Este vorba despre biserica din localitate, afectată serios de trecerea timpului.

“Ne dorim foarte mult să putem ajuta la reabilitarea acestui monument istoric. Evenimentul din data de 1 iulie, va avea loc chiar la aceste ruine, pe care ne dorim să reuşim la un moment dat să le punem în valoare. Apoi, va avea loc parastasul de obşte, care se va ţine la troiţa eroilor”, a declarat primarul oraşului Recaş, Pavel Teodor.

Manifestările vor începe la ora 13:00 şi vor continua până seara târziu.

Programul artistic va fi susţinut de renumita interpretă de muzică populară Ramona Sarchis, acompaniată de formaia Miron Surdea.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.