Skip to main content

Începe Artisans’ Bazaar! Startul periplului se dă la La Căpiţe

Artisans’ Bazaar se așază la final de iunie – început de iulie, pentru 2 zile, în mijlocul Timișoarei încinse, la umbra reconfortantă de La Căpițe.

Organizatorii vă invită în această nouă și totuși de tradiție locație a Timișoarei, cu intenția de a dezvolta conceptul de celebrare a locurilor transformate în brand, locuri care au o identitate aparte, legată profund de Timișoara.

Periplul este deschis așadar cu un popas inspirat,  La Căpițe.

CITEŞTE ŞI: Scandal în şedinţa AGA de la Horticultura, după ce Robu şi-a trimis aghiotantul să schimbe membrii CA

bazar01

Artiștii invitați vor prezenta ca de fiecare dată cele mai noi creații, la această ediție fiind vorba de un accent special pus pe creații de vară, fresh și solare.

Aşadar, cei care doresc o accesorizare de sezon, nu vor fi dezamăgiți de ceea ce Artisans’ Bazaar va oferi.

“Cine va onora invitația organizatorilor se va întâlni cu: Sabine, Crafters, Teodora Mot Fashion Designer, Roxi Pota, ArtizAna, Tricoul Inteligent Dunia, Simona Homorodean, Cori Pirvan, Plante de aer by Lady and me, Cusut cu Meşteşug, Nada Stoici, Incolourswetrust by Nona Nones, Valentina Brinzan, FireflyDream, Orfevru, Funky.crafts, Stardust Little Treasures, L u n, anshipi, Sfoară-n Ţară, Deco’s Sara Handmade, Comori din Pod, Creativ Cristina, Abru Shop, Asociatia Trei Compas, Brândușe Angela, Fundația pentru Voi”, transmit organizatorii.

CITEŞTE ŞI: CJ Timiș face demersuri pentru prelua din nou Garnizoana! Acolo va fi amenajat Muzeul Revoluției

Artisans’ Bazaar face parte dintr-un demers amplu de coagulare a comunităţii artizanilor locali. Fiecare comunitate are nevoie de vizibilitate pentru a fi valorizată, iar artizanii sunt oamenii care oferă o bucată consistentă de creativitate în spaţiul cultural al oraşului.

 

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Lovitură pentru PNL Timiș! Doi primari liberali, racolați de PSD

Doi primari PNL din Timiș, racolați de PSD! Petru Roman și Luchian Savu vor candida la următoarele alegeri din partea social democraților.

Atenţie, șoferi! Se închide o intersecţie importantă din Timişoara

Din cauza lucrărilor de modernizare la rețeaua de apă și canalizare din Timișoara, circulația rutieră va fi afectată, anunţă Primăria.

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.