Skip to main content

L-ai văzut cumva? Ionel este de negăsit de cinci zile!

Un bărbat din vestul țării este căutat de polițiști, după ce a dispărut de cinci zile, iar mama sa a cerut ajutorul oamenilor legii.

Ionel Diniș, în vârstă de 38 de ani, a plecat de acasă, din municipiul Lupeni, județul Hunedoara, în dimineața zilei de 21 iulie, iar de atunci nu a mai luat legătura cu nimeni.

Acesta a fost văzut în jurul orei 24.00, în Gara din Târgu Jiu, în trenul care se deplasa spre municipiul București, însă este de negăsit din acel moment.

De asemenea, bărbatul are probleme de sănătate, plecând de mai multe ori de acasă, dar niciodată mai mult de o zi, după care revenea la domiciliu.

Ionel Diniș prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,80 m., greutate 90 kg., păr șaten, ochi căprui.

Când a fost văzut ultima dată, acesta purta un tricou de culoare neagră, pantaloni scurți, de culoare neagră, pantofi sport, negri, iar pe cap purta o șapcă de culoare neagră.

Bărbatul a fost dat în urmărire națională, iar oricine deține informații care pot duce la găsirea acestuia sunt rugați să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.