Skip to main content

Jaf de proporţii! Hoţii au furat dintr-o bijuterie, 4 kilograme de aur!

Jaf demn de scenariul unui film de acţiune, la Timişoara, în zona Calea Şagului, unde hoţii au dat spargerea la o bijuterie.

Totul s-a petrecut în timpul nopţii, iar hoţii s-au folosit de o schelă care era folosită pe clădire de muncitrii acre efectuează lucrări de reabilitare a construcţiei respective.

CITEŞTE ŞI: Jaf de proporţii! Hoţii au furat dintr-o bijuterie, 4 kilograme de aur!

“Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că în noaptea de 29 spre 30 mai, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracţie, într-o societate comercială de pe raza municipiului Timişoara, societate care are ca obiect de activitate comercializarea şi prelucrarea de metale preţioase, de unde au sustras o cantitate de aur neprelucrat”, a declarat pentru sursadevest.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Aurora Voicilă.

Hoţii au reuşit să plece din bijuteria situată pe strada Zugrav Nedelcu, cu patru kilograme de aur neprelucrat.

CITEŞTE ŞI: Un tânăr a fost făcut bucăţi, pe autostrada Lugoj – Timişoara! Cum a ajuns acolo?

Deocamdată nu se cunoaşte valoarea prejudiciului.Interesant este că în încăperea în care au intrat hoţii, erau şi mai multe bijuterii, pe care însă aceştia nu le-au luat.

Cazul este anchetat acum de poliţişti, care au deschis un dosar penal pentru furt calificat.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.

Un bărbat a murit după ce a fost spulberat de o mașină! Polițiștii au început o anchetă

Accident cumplit, soldat cu decesul unui bărbat de 46 de ani! Acesta mergea pe partea carosabilă, când a fost lovit în plin de o mașină.

Mai multe localități din județ rămân fără apă la robinete! Aquatim anunță lucrări la rețele joi și vineri

Aquatim anunță că în zilele viitoare se vor face lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare din mai multe localități din județ.

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.