Jaf de proporţii! Hoţii au furat dintr-o bijuterie, 4 kilograme de aur!

Jaf demn de scenariul unui film de acţiune, la Timişoara, în zona Calea Şagului, unde hoţii au dat spargerea la o bijuterie.

Totul s-a petrecut în timpul nopţii, iar hoţii s-au folosit de o schelă care era folosită pe clădire de muncitrii acre efectuează lucrări de reabilitare a construcţiei respective.

CITEŞTE ŞI: Jaf de proporţii! Hoţii au furat dintr-o bijuterie, 4 kilograme de aur!

“Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că în noaptea de 29 spre 30 mai, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracţie, într-o societate comercială de pe raza municipiului Timişoara, societate care are ca obiect de activitate comercializarea şi prelucrarea de metale preţioase, de unde au sustras o cantitate de aur neprelucrat”, a declarat pentru sursadevest.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Aurora Voicilă.

Hoţii au reuşit să plece din bijuteria situată pe strada Zugrav Nedelcu, cu patru kilograme de aur neprelucrat.

CITEŞTE ŞI: Un tânăr a fost făcut bucăţi, pe autostrada Lugoj – Timişoara! Cum a ajuns acolo?

Deocamdată nu se cunoaşte valoarea prejudiciului.Interesant este că în încăperea în care au intrat hoţii, erau şi mai multe bijuterii, pe care însă aceştia nu le-au luat.

Cazul este anchetat acum de poliţişti, care au deschis un dosar penal pentru furt calificat.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.