Skip to main content

Italian Business Tour 2023: Companiile italiene și comunitatea locală de afaceri se întâlnesc la CCIA Timiș

Astăzi, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș, Sala Banat (Bd. Eroilor de Tisa nr. 22, et. I), are loc întâlnirea companiilor italiene care operează în vestul și nordul României cu reprezentanți ai comunității de afaceri locale.

Evenimentul este organizat de Camera de Comerț Italiană pentru România (CCIpR), în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în cadrul Protocolului de Colaborare dintre cele două organizații, semnat la Timișoara în 2017.

Vor adresa mesaje de salut Florica CHIRIȚĂ – Președinte CCIA Timiș, Vincenzo MODERNO – Vicepreședinte CCIpR și consilier al președintelui CCIAT și Alin-Adrian NICA – Președintele Consiliului Județean Timiș.

În cadrul panelurilor, speakeri și experți din elita afacerilor românești și italiene vor dezbate teme de actualitate, cum ar fi:

Externalizarea serviciilor financiare: management credit, instituții de credit, bănci

Finanțarea europeană: acces la fonduri europene, scriere de proiecte

Oportunități de afaceri în regiune

Noile schimbări fiscale care afectează mediul de afaceri

Predictibilitatea și continuitatea afacerilor în contextul tendințelor de sustenabilitate

Factoring în raport cu riscul de colectare

Tehnologii de digitalizare și soluții pentru companii

Managementul riscului.

Italian Business Tour 2023 este un proiect derulat de Camera de Comerț Italiană pentru România cu scopul de a dezvolta noi parteneriate de afaceri cu companiile italiene din regiunile Timișoara, Cluj-Napoca și Iași.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.