Skip to main content

Final tragic pentru o femeie de 36 de ani! A murit după ce s-a prăbușit în gol de la etajul șapte

O femeie de 36 de ani și-a pierdut viața după ce a căzut de la etajul șapte al unui bloc!

Tragedia s-a petrecut în această dimineață pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Oradea.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și salvare. Din păcate, medicii n-au mai putut face nimic pentru femeie și au declarat decesul.

Miercuri, 25 octombrie a.c., la ora 09.24, poliţiştii orădeni au fost sesizaţi, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, că o persoană ar fi căzut de la înălțime, de la etajul 7 la unui bloc de locuințe de pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Oradea. Poliţiştii de ordine publică orădeni, cei ai Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea și specialiști criminaliști s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au identificat persoana respectivă ca fiind o femeie de 36 de ani, din Oradea. Din nefericire, aceasta a decedat la fața locului”, transmite IPJ Bihor.

Cauza decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei.

Conform anchetatorilor, în acest moment, nu există suspiciunea că femeia ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Polițiștii orădeni continuă cercetările sub supravegherea unui procuror, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii nefericitului eveniment.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.