Skip to main content

ISU Timiș a cerut ajutorul autorităților ungare pentru căutarea celor patru persoane înghițite de apele Mureșului!

Continuă căutările pentru depistarea celor patru persoane care au fost date dispărute, după ce o barcă s-a răsturnat în zona Periam Port.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș a solicitat și sprijinul autoritățile ungare pentru a ajuta la căutarea celor patru persoane dispărute, între care și doi copii.

ISU Timiș a solicitat sprijinul autorităților ungare pentru misiuni de căutare-salvare a celor 4 persoane dispărute pe râul Mureș. În urmă cu puțin timp au început căutările de către echipajele ungare pe sectorul Macau – Nădlac”, transmite ISU Timiș.

În momentul de față, 30 de pompieri din judeţele Timiş și Arad, şi două echipaje de scafandri scotocesc întreaga zonă, pentru a-i găsi pe cei doi adulţi şi doi copii.

Vă reamintim, în barca ce s-a răsturnat duminică seara în râul Mureş, în zona localităţii Periam Port, erau 12 persoane. Opt dintre ele, printre care şi un copil de trei ani, au fost scoase la mal, însă medicii nu au mai putut să îl salveze pe micuţ.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Alina Sperlea, la Sursa de Vest fără Filtru

Alina Sperlea, candidatul PSD la Primăria Dumbrăviţa, este acum, în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – marţi, 23 aprilie 2024.

Ei sunt cei mai buni înotători din Timişoara! Emil şi Darius, pe podiumul Campionatului Naţional

Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni.

Programul de lucru al Direcției de Evidență a Persoanelor – Biroul Decese, în perioada Sărbătorilor Pascale!

Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Timișoara va funcționa cu program redus pentru locuitorii orașului de pe Bega, în perioada sărbătorilor de Paște.

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe Centura de Nord a Timişoarei! Se montează parapete din beton, pe mijlocul drumului

DRDP Timișoara anunță că, de astăzi, muncitorii au început montarea parapetelor din beton pe şoseaua de ocolire a oraşului de pe Bega, în zona localităţii Dumbrăviţa.

Foc de armă, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit şi un dispozitiv cu cuie pentru oprirea maşinii

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de acţiune, pentru capturarea unui şofer care a încercat să se sustragă de la verificări.

Marea demolare a lui Fritz, desfiinţată de subprefectul Ovidiu Drăgănescu: Vom avea de retrocedat multe intersecţii şi străzi din oraş

Anunţate cu surle şi trâmbiţe, demersurile pentru reluarea traficului pietonal pe strada Cezar din Timişoara sunt doar o încercare a primarului Dominic Fritz de a câştiga simpatie şi, implicit, voturi.