Skip to main content

Descoperire şocantă! Un tânăr de 28 de ani, găsit spânzurat într-o spălătorie auto din Timişoara

Un tânăr de 28 de ani a fost găsit mort, într-o anexă a unei spălătorii auto din Timişoara.

Poliţiştii au fost sesizaţi în această dimineaţă, de către colegii tânărului, care l-au găsit spânzurat. Acesta era angajat al spălătoriei respective.

În această dimineață, în jurul orei 09:20, polițiștii Secției 5 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că în incinta unei anexe ce aparține unei spălătorii auto de pe strada Sever Bocu din Timișoara, un bărbat a fost găsit decedat. Aspectele sesizate se confirmă, fiind vorba de un tânăr în vârstă de 28 de ani„, transmite IPJ Timiş.

Se pare că tânărul a mai încercat până acum să-şi pună capăt zilelor.

Polițiștii timişoreni au întocmit în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.