Ipoteză şoc în cazul reabilitării Fântânii cu Peşti din Timişoara: “A fost făcută intenţionat, pentru a denigra oraşul”

La Timişoara continuă controversele pe tema modului în care a fost reabilitat unul dintre simbolurile oraşului.

După doi ani de lucrări, Fântâna cu Peşti a fost redată timişorenilor, însă mulţi dintre ei se declară revoltaţi de culoarea aleasă de administraţia Fritz.

Printre aceştia se numără şi consilierul local PNL, Simion Moşiu.

CITEŞTE ŞI: Alertă cu bombă, în centrul Timişoarei! Zeci de elevi şi profesori, evacuaţi

“Acest simbol al oraşului nostru este într-un hal foarte greu de acceptat. Am trecut puţin mai devreme prin centru şi am constatat… atât eu cât şi câteva stimabile doamne care priveau acest fost simbol, pentru că nu mai este un simbol. Una ditre acele doamne a tranşat situaţia: dacă aşa ceva îi făceau ţiganului meu de pe stradă, nu doar că nu i-ar fi plătit, dar le-ar fi dat şi un şut în dos”, a declarat Simion Moşiu, la Sursa de Vest fără Filtru.

Consilierul PNL spune că aude frecvent astfel de remarci, inclusiv de la prietenii lui, care nu înţeleg de ce a fost nevoie de modificarea obiectivului.

În opinia lui Moşiu, o explicaţie ar fi aceea că actuala administraţie a Timişoarei nu iubeşte acest oraş şi nu are nimic în comun cu spiritul de aici.

Însă, amicii lui au altă ipoteză. Ei cred că totul a fost un plan bine ticluit, pentru a prejudicia imaginea Timişoarei.

“Sper ca domnul primar să îşi facă timp, să meargă şi să vadă pentru ce au astat timişorenii doi ani să aştepte. Postamentele fântânii cu peşti, chiar şi după cosmetizare, sau rebranduire, acele inelel erau din gresie. Azi sunt vopsite cu farbă de o culoare pe care mi-e greu să o descriu. Mulţi prieteni mă sună şi  îmi spun că a fost făcută intenţionat, ca să denigreze acest simbol şi imaginea oraşului. Eu nu cred că a fost făcută intenţionat. (…) Venim cu o fântână redată în cel mai grobian mod, de nişte oameni care nu se pricep la aşa ceva”, a mai spus Moşiu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Captură uriaşă de ţigări! Marfă în valoare de 1,5 milioane de euro, descoperită de poliţiştii de Frontieră

Poliţiştii de Frontieră au oprit în trafic, un tir, în cadrul unei acţiuni de rutină, pe linia combaterii contrabandei su produse accizabile.

5 victime, pentru care şi o fetiţă, într-un accident în care au fost implicate o maşină şi un microbuz

Un accident rutier grav, s-a petrecut în urmă cu puţin timp, la ieşirea din Timişoara spre Arad.

Video: Imagini cumplite din Italia, unde o alunecare de teren a făcut prăpăd! Oameni prinşi sub dărâmături

Ploile abundente din ultimele ore au provocat o alunecare de teren în oraşul Casamicciola Terme din nordul insulei Ischia.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.