Skip to main content

Învață de la experți! Elevii de la Liceul Grigore Moisil, inspirați de specialiştii Access Group, una dintre cele mai mari companii de software din UK

Peste 100 de elevi din cadrul Liceului Grigore Moisil din Timișoara au avut parte, zilele trecute, de o experienţă plină de inspirație și cunoștințe, grație întâlnirii cu specialiştii de la Access Group.

Aceştia le-au împărtășit tinerilor interesaţi de perspectivele din lumea software development, o mulţime de secrete cu scopul de a le cultiva pasiunea pentru acest domeniu.

Astfel, elevii au avut șansa de a înțelege direct de la experţi, ce înseamnă să faci parte din echipa de dezvoltare software, cum funcționează industria, ce oportunități de carieră există, dar și care este cultura unică a Access Group.

CITEŞTE ŞI: Autorizaţii Speciale de Transport, la un click distanţă! CNAIR lansează aplicația informatică eAST !

Această companie în creștere continuă iar extinderea sa pe plan internațional, oferă oportunități nelimitate.

“Continuăm să ne implicam activ în comunitate, iar inițiativele noastre au ca scop sprijinirea învățământului și a culturii locale. Dorim să susținem tradiția excelenței în educație si să încurajăm performanţa. Pentru a completa necesarul Laboratoarelor de Informatică, Access Group a donat o parte din echipamentele necesare iar acum facem primul pas în demararea unui proiect de colaborare de lungă durată cu liceul Moisil. Elevii vor fi susținuți și încurajați să deprindă cunoștințe și abilități digitale necesare pentru joburile viitorului. Vor beneficia de acces la resurse educaționale și de interacțiuni directe cu voluntarii din partea companiei. Expertii nostri vor împărtăși elevilor din cunoștințele și experiențele lor profesionale pentru a-i ajuta să dobândească informații noi, să exerseze abilități specifice domeniului tech și să fie mai bine pregătiți pentru alegerea viitoarelor oportunități de studii și carieră”, spune Radu Giju, managing director Access GOC Romania.

De-a lungul următoarelor luni, Access Group va colabora cu Liceul Grigire Moisil pentru a oferi o serie de cursuri și workshop-uri, ajutând elevii să transforme cunoștințele teoretice în abilități practice cu succes.

Iar specialiştii de la Access Group spun că acesta este doar începutul unei aventuri extraordinare în lumea tehnologiei.

CITEŞTE ŞI: Nu rata cel mai vesel eveniment al toamnei! Parada Bostanilor, organizată în apropiere de Timişoara

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.