Skip to main content

Învață de la experți! Elevii de la Liceul Grigore Moisil, inspirați de specialiştii Access Group, una dintre cele mai mari companii de software din UK

Peste 100 de elevi din cadrul Liceului Grigore Moisil din Timișoara au avut parte, zilele trecute, de o experienţă plină de inspirație și cunoștințe, grație întâlnirii cu specialiştii de la Access Group.

Aceştia le-au împărtășit tinerilor interesaţi de perspectivele din lumea software development, o mulţime de secrete cu scopul de a le cultiva pasiunea pentru acest domeniu.

Astfel, elevii au avut șansa de a înțelege direct de la experţi, ce înseamnă să faci parte din echipa de dezvoltare software, cum funcționează industria, ce oportunități de carieră există, dar și care este cultura unică a Access Group.

CITEŞTE ŞI: Autorizaţii Speciale de Transport, la un click distanţă! CNAIR lansează aplicația informatică eAST !

Această companie în creștere continuă iar extinderea sa pe plan internațional, oferă oportunități nelimitate.

“Continuăm să ne implicam activ în comunitate, iar inițiativele noastre au ca scop sprijinirea învățământului și a culturii locale. Dorim să susținem tradiția excelenței în educație si să încurajăm performanţa. Pentru a completa necesarul Laboratoarelor de Informatică, Access Group a donat o parte din echipamentele necesare iar acum facem primul pas în demararea unui proiect de colaborare de lungă durată cu liceul Moisil. Elevii vor fi susținuți și încurajați să deprindă cunoștințe și abilități digitale necesare pentru joburile viitorului. Vor beneficia de acces la resurse educaționale și de interacțiuni directe cu voluntarii din partea companiei. Expertii nostri vor împărtăși elevilor din cunoștințele și experiențele lor profesionale pentru a-i ajuta să dobândească informații noi, să exerseze abilități specifice domeniului tech și să fie mai bine pregătiți pentru alegerea viitoarelor oportunități de studii și carieră”, spune Radu Giju, managing director Access GOC Romania.

De-a lungul următoarelor luni, Access Group va colabora cu Liceul Grigire Moisil pentru a oferi o serie de cursuri și workshop-uri, ajutând elevii să transforme cunoștințele teoretice în abilități practice cu succes.

Iar specialiştii de la Access Group spun că acesta este doar începutul unei aventuri extraordinare în lumea tehnologiei.

CITEŞTE ŞI: Nu rata cel mai vesel eveniment al toamnei! Parada Bostanilor, organizată în apropiere de Timişoara

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Prestaţie de excepţie a elevilor de la „Ion Vidu” în cadrul TM2023! Vor urca pe scenă, alături de Katie Melua, într-un concert de zile mari

Aflată pentru prima dată în Timișoara, pe scena evenimentului „Timișoara 2023 la nesfârșit”, Katie Melua va fi acompaniată de Corul pe voci egale al Liceului de Artă „Ion Vidu” Timișoara, condus de dirijoarea Maria Gyuris și format din 50 de eleve ale liceului.

FOTO 1.500 de spectatori la evenimentele Musica Ricercata Op.6 – Lux Timisiensis!

1.500 de iubitori ai muzicii vechi au luat parte la evenimentele prilejuite de  Musica Ricercata Op.6 – „Lux Timisiensis”, desfășurat în perioada 16 – 30 noiembrie, transmit reprezentanții Filarmonicii din Timișoara.

Se sparge din nou betonul în zona Torontalului! Eroare gravă, pe şantierul de pe Cetăţii! Constructorul a  montat greşit, linia de tramvai

Reprezentanţii Primăriei Timişoara au primit concluziile finale după incidentul de săptămâna trecută când tramvaiul care efectua probe pe liniile proaspăt reabilitate de pe tronsonul Cetăţii-Torontalului, a acroşat un stâlp.

UVT lansează MapSense, un proiect unic de accesibilizare instituțională pentru nevăzători!

Universitatea de Vest din Timișoara lansează proiectul „MapSense – Navigating the World by Touch”, unic în România, care accesibilizează sub forma unor machete tactile clădirea principală de pe bulevardul Vasile Pârvan, nr. 4.

Nu-l mai vor nici USR-iştii! Petiţia cu iz electoral pentru susţinerea lui Fritz, semnată de mai puţin de 2.000 de oameni

Au trecut aproape şase săptămâni de când USR Timişoara lansa, cu surle şi trâmbiţe, o petiţie cu scop vădit electoral, dar îmbrăcată într-o iniţiativă demnă de toată lauda.

Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Timișorenii, invitați la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”, organizată cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.