Skip to main content

Intervenție de suflet! Polițiștii au salvat un cățel blocat în mașină, în plină caniculă

Polițiștii din vestul țării au intervenit pentru salvarea unui cățel blocat într-o mașină, după ce un trecător a sunat la 112.

Totul s-a întâmplat în Reșița, unde patrupedul era aproape leșinat într-un autoturism parcat, fiind într-o stare avansată de deshidradare din cauza temperaturii extrem de ridicate din mașină.

Ulterior, cățelușul a fost dus la un cabinet veterinar, unde a primit îngrijiri de specialitate, iar acum este bine.

Oamenii legii au depistat proprietara animalului, fiind sancționată contravențional.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.