Skip to main content

Canicula dă peste cap ceremonia de absolvire de la UVT! Decizia luată de conducerea Universității, din cauza temperaturilor extrem de ridicate


Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.

La ceremonia din Piața Libertății vor participa studenții Promoției UVT 2024, alături de conducerea universității, reprezentată de rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea și de prorectorii instituției, decanii și prodecanii facultăților, alături de care se vor afla liderii organizațiilor studențești, cadre didactice, cât și invitați speciali și parteneri instituționali ai UVT.

În intervalul orar 9:00 – 10:30, programul evenimentului va cuprinde deschiderea oficială a Ceremoniei de absolvire și mesajul Rectorului UVT, Marilen Gabriel Pirtea, premierea șefilor de promoție, un concert oferit de studenții Facultății de Muzică și Teatru și momentul emoționant al aruncării tocilor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.