Skip to main content

Conversații memorabile la Filarmonica Banatul! Emil Hurezeanu și Neculai Constantin Munteanu, despre zilele Revoluției din 1989

Emili Hurezeanu, publicist, scriitor, diplomat, fost director adjunct și director al Radio Europa Liberă, și Neculai Constantin Munteanu, publicist, jurnalist, fost senior editor al emisiunii „Actualitatea românească” la Radio Europa Liberă, vin la Filarmonica Banatul, sâmbătă, 16 decembrie 2023.

De această dată, vor fi realizatorii Laboratorului de idei și sunete IN MEMORIAM, ce va avea loc de la ora 19:00, înaintea concertului cu același nume, dedicat victimelor comunismului.

Invitații speciali vor vorbi despre transmisiunile postului de radio Europa Liberă din zilele fierbinți ale lui Decembrie ’89, despre cum, prin intermediul radioului, s-a aflat în toată România că la Timișoara a început Revoluția, iar oamenii au început să iasă în stradă în mai multe orașe ale țării.

De asemenea, publicul va avea ocazia să și asculte o parte din transmisiunile de la Radio Europa Liberă din acele zile.

Participarea la Laboratorul de idei și sunete IN MEMORIAM se face pe baza biletului pentru concertul cu același nume.

Bilete, aici: https://t.ly/man-k

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.