Skip to main content

Interul lui SCM Timișoara, Marius Sadoveac revine la echipa națională de handbal a României!

Interul Marius Sadoveac revine la echipa națională de handbal a României, la vârsta de 38 de ani.

Jucătorul timișorean a fost convocat pentru un stagiu de pregătire la București, în perioada 27 octombrie – 5 noiembrie.

România este calificată la turneul final Euro, competiție ce va avea loc în intervalul 10-28 ianuarie 2024, în Germania.

Mă bucur de această oportunitate și mă bucur că îmi voi revedea colegii care au obținut calificarea la Campionatul European. Sper să avem un stagiu reușit și să ne îndeplinim obiectivele propuse în perspectiva Euro, spune Marius Sadoveac.

Convocarea vine la 20 de ani de la prima prezență a lui Marius la lotul național, petrecută în sezonul 2003/2004.

sursa foto: Prosport

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.