Skip to main content

Interes uriaș pentru Kasparov! Locurile la întâlnirea marelui șahist cu publicul s-au epuizat, iar UPT organizează și o a doua conferință

Deși inițial, programul emblematic UPT, intitulat „Tech Talks by UPT”, cuprindea o singură întâlnire cu marele sahist, Garry Kasparov, organizatorii au ales extinderea lui.

Asta pentru că interesul publicului față de șahistul de renume mondial, Garry Kasparov, a depășit așteptările celor de Universitatea Politehnica, iar locurile s-au epuizat imediat.

Dacă iniţial, era stabilit ca acesta să participe doar la conferința din 17 mai, dedicată inteligenței artificiale și tehnologiei ultramoderne, organizatorii au căzut de acord să realizeze un eveniment special, dedicat exclusiv dialogului cu Garry Kasparov.

Evenimentul, intitulat „Provocările Lumii Moderne”,dedicat întânirii publicului cu legendarul șahist, va avea loc pe 16 mai, la Teatrul Național din Timișoara, începând cu ora 17:00.

„Într-un context geopolitic de actualitate, personalitatea și perspectivele lui Garry Kasparov sunt de un interes pentru publicul larg, iar acest eveniment oferă o ocazie unică de a-l vedea și asculta pe Kasparov într-un dialog interactiv și inspirațional la Timișoara. Moderat de Cătălin Ștefănescu, dialogul va explora teme precum politica globală și provocările lumii moderne, experiențele personale și viziunile pentru viitor. Participanții vor avea ocazia să pună întrebări directe și să interacționeze cu Kasparov”, transmit organizatorii.

Ziua următoare, la Cinema Timiș, se va desfășura evenimentul „Al for Humanity”, care își propune să explolreze impactul inteligenței artificiale asupra societății și a modul în care tehnologia poate fi folosită pentru a îmbunătăți viețile oamenilor.

În cadrul evenimentului, vor urca pe scenă experți în industria AI, printre care: Garry Kasparov, Andras Ferenczi și Corina Apachite.

Pentru mai multe informații, dar și pentru înscrieri (este necesară înscrierea prealabilă în cadrul dialogului cu Kasparov), doritorii pot accesa linkul de AICI.

Accesul la evenimente este gratuit, însă numărul de locuri este limitat.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.