Skip to main content

Călin Dobra intră oficial în lupta pentru Primăria Lugoj! Simonis: Nu s-a pus niciodată problema ca PSD să nu aibă candidat, aici. Erau visele unora!

PSD și-a anunțat candidatul pentru funcția de primar al municipiului Lugoj.

Astăzi, liderul social democraților timișeni, Alfred Sumonis a anunțat candidatura lui Călin Dobra, la Primăria Lugoj.

„Partidul Social Democrat, PSD Timiș are niște datorii față de Lugoj(…) Fosta administrație social-democrată a avut o mare teamă de Călin. A avut teamă ca nu cumva, Călin să crească prea mult, prin urmare ideile, proiectele, multe dintre ele, au fost înfrânate permanent și sistematic, astfel încât să nu cumva să crească Dobra în Lugoj și după să se întoarcă împotriva celui care avea această teamă”, a declarat Alfred Simonis.

Referitor la speculațiile apărute în ultima perioadă în spațiul public, conform cărora PSD nu va avea candidat la Primăria Lugoj, Simonis a negat vehement.

„Călin are întreaga susținere a Partidului Social Democrat pentru poziția de primar al municipiului Lugoj. Nu s-a pus nicio clipă problema ca PSD să nu aibă candidat la Lugoj. Erau visele unora. PSD nu poate să nu pună candidat în Lugoj”, completează Alfred Simonis.

Călin Dobra spune ca își asumă această responsabilitate pentru lugojeni, pentru ca orașul a rămas mult în urmă.

„Îmi asum această responsabilitate pentru că știu ce am de făcut (…) Știți cu toții și vedem în fiecare zi ceea ce se întâmplă la nivelul municipiului. Din păcate, orașul nostru a rămas mult în urmă, chiar dacă pe hârtie avem foarte multe proiecte, niciunul nu este implementat, niciunul nu este pus în vigoare, niciunul nu este pus în practică. E ușor să discuți, e foarte greu să faci administrație(…) Din prima zi voi știi foarte clar ceea ce trebuie să fac pentru municipiul Lugoj”, a spus Călin Dobra.

Zilele următoare, se vor anunța și candidații PSD-PNL, pentru Consiliul Județean.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.