Skip to main content

Tir răsturnat pe autostrada A1! Traficul este îngreunat

Accident pe autostrada vestului! Un tir încărcat cu marfă s-a răsturnat în afara carosabilului.

Accidentul s-a petrecut pe autostrada A1, la km 524, pe sensul de mers Arad-Timişoara.

Șoferul, un bărbat de 29 de ani, din județul Dolj, a pierdut controlul volanului și a lovit parapetele de pe marginea șoselei, după care autocamionul s-a răsturnat în șanț.

Conducătorul auto, singura victimă a accidentului, a fost transportat de urgență la cel mai apropiat spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

De asemenea, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Verificarea timpilor de odihnă nu a fost posibilă la fața locului, din cauza avarierii sistemului tahograf, urmând a fi verificați ulterior.

În cauză a fost deschis un dosar penal și urmează să fie stabilite cauzele și împrejurările care au dus la producerea accidentului rutier.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.