Skip to main content

Înfiorător! O tânără mămică şi bebeluşul ei, surprinşi de explozia dintr-un apartament

Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat de urgenţă, în această dimineaţă, la locul unei explozii care s-a produs la etajul 9 al unui bloc.

S-a întâmplat în municipiul Hunedoara, din cauza unei acumulări de gaze în bucătăria apartamentului.

CITEŞTE ŞI: Fritz măsoară străzile din oraş! Plăteşte aproape 40 de mii de euro ca să afle unde trebuie făcută curăţenie

În locuinţă erau o femeie de 27 de ani şi copilul ei, o fetiţă de 1 an şi 3 luni.

Atât mama cât şi bebeluşul au fost răniţi, însă au fost găsite de echipajele de salvare, în stare de conştienţă.

Copilaşul are arsuri minore la nivelul feţei şi primeşte îngrijiri la de la medicii care au ajuns de urgenţă la locul deflagraţiei.

Tânăra de 27 de ani are arsuri de gradul II şi III laa nivelul toracelui şi al membrelor.

Cel mai probabil, atât bebeluşul cât şi mama vor fi transportaţi ulterior, la spital.

Din fericire, explozia nu a fost urmată de incendiu.

CITEŞTE ŞI: S-a deschis magazinul în care toate produsele sunt gratuite pentru ucraineni

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Topolovăţu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Topolovăţu Mare.

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.