Indivizi fără Dumnezeu! Au bătut un bătrân, în scara blocului, şi i-au furat toate bunurile

Doi tineri de 22, respectiv 23 de ani, au ajuns la audieri, după ce au bătut fără milă, un pensionar de 74 de ani, chiar în scara blocului în care victima locuia.

Bătrânul se întorcea acasă, iar cei doi indivizi l-au urmărit o bună bucată de drum, apoi au tăbărât asupra lui.

CITEŞTE ŞI: A murit unul dintre copiii răniţi în accidentul de pe autostradă! Şoferul vinovat a fost prins în apropiere de locul tragediei

S-a întâmplat în Deva, chiar la intrarea în blocul în care pensionarul locuieşte.

Individul de 22 de ani l-a lovit cu putere, apoi i-a smuls cheile, telefonul mobil şi borseta în care omul avea actele de identitate, cardurile bancare şi 700 de lei.

„Față de tânărului de 22 de ani, poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii pe o durată de 24 ore.  Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Hunedoara şi urmează a fi prezentat magistraţilor Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale”, transmite IPJ Hunedoara.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că acest individ nu este la prima faptă de acest gen.

CITEŞTE ŞI: [FOTO] Operațiunea ”ghilotina” a continuat noaptea trecută! Cablurile de pe Calea Martirilor, puse la pământ!

„Tânărul de 22 de ani care a fost reținut perventiv, împreună cu un minor de 15 ani, din municipiul Hunedoara, a comis mai o faptă de  tâlhărie calificată,  în cursul nopții de 18/19.06.2019. Potrivit probatoriului, cei doi au urmărit un bărbat din Deva pe aleea din fața blocului în care acesta locuiește şi l-au deposedat, prin violenţă, de o borsetă în care avea două telefoane mobile și o pereche de ochelari de vedere”, mai spun cei de la IPJ Hunedoara.

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

VIDEO: Dominic Fritz, umilit de un puştan, de Ziua Naţională a României! Ce a putut să îi facă adolescentul?

După parada de 1 Decembrie, de la Timişoara, primarul oraşului, Dominic Fritz a vrut să facă o baie de mulţime.

Ziua Națională a României, sărbătorită și la Teatrul Național din Timișoara cu un spectacol premieră!

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara aniversează în această seară Ziua Națională a României, cu un spectacol premieră.

FOTO ŞI VIDEO: Paradă militară, elicoptere și prezentarea tehnicii din dotare, de Ziua Națională a României, la Timișoara

Mii de oameni au venit în această dimineață în centrul Timișoarei să vadă parada militară de 1 Decembrie.

Concert caritabil de Crăciun! Polițiștii locali, studenții Universității de Științele Vieții, elevi dar și artiști locali cântă ”Împreună pentru comunitate!”

Poliția Locală Timișoara împreună cu Departamentul Cultural al Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara organizează Concert Caritabil de Crăciun.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.