Începe sesiunea de toamnă a Bacalaureatului! În Timiș, peste 1.200 de absolvenți de liceu sunt așteptați să susțină examenul

Sesiunea de toamnă a examenului național de Bacalaureat 2022 începe mâine! Aproape 35.000 de absolvenți sunt așteptați să susțină examenul. Dintre aceștia peste 1.200 sunt din Timiș.

La nivelul județului, probele scrise se vor desfășura în cinci centre de examen, patru în Timișoara și unul în Lugoj. Toate sălile de examen au în dotare camere de supraveghere video și audio.

Probele scrise încep la ora 9:00, accesul elevilor în săli fiind permis până la ora 8:30.

Prima probă, cea la Limba și Literatura Română are loc mâine. Miercuri, candidații vor susține proba obligatorie a profilului, joi cea la alegere, iar vineri vor susține examenul elevii care aparțin minorităților naționale.

Probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale sunt programate în intervalul 22 – 29 august.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 31 august. Contestațiile pot fi depuse în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, atât în format clasic, cât și electronic, iar notele finale vor fi afișate în data de 3 septembrie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Mesaje false trimise în numele E.ON Energie! Nu accesaţi link-urile primite in mesaje!

E.ON Energie România atrage atenția asupra unor mesaje false transmise în numele companiei.

Şapte povestaşi care au periat vestul şi Poveştile Timişoarei, două evenimente inedite la Muzeul Satului Bănăţean

Timişorenii şi nu numai sunt aşteptaţi vineri, 7 octombrie la Muzeul Satului Bănățean, începând cu ora 17.00, la două evenimente artistice, care au loc simultan, pe pontonul Hambarului de la Muzeul Viu.

Migranţi, prinşi de poliţiştii locali din Timişoara, în timp ce alergau pe stradă! Au trecut ilegal frontiera, din Serbia

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Calea Șagului au depistat trei migranţi indieni, care au ajuns în ţara noastră, prin Serbia.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.