Începe sesiunea de toamnă a Bacalaureatului! În Timiș, peste 1.200 de absolvenți de liceu sunt așteptați să susțină examenul

Sesiunea de toamnă a examenului național de Bacalaureat 2022 începe mâine! Aproape 35.000 de absolvenți sunt așteptați să susțină examenul. Dintre aceștia peste 1.200 sunt din Timiș.

La nivelul județului, probele scrise se vor desfășura în cinci centre de examen, patru în Timișoara și unul în Lugoj. Toate sălile de examen au în dotare camere de supraveghere video și audio.

Probele scrise încep la ora 9:00, accesul elevilor în săli fiind permis până la ora 8:30.

Prima probă, cea la Limba și Literatura Română are loc mâine. Miercuri, candidații vor susține proba obligatorie a profilului, joi cea la alegere, iar vineri vor susține examenul elevii care aparțin minorităților naționale.

Probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale sunt programate în intervalul 22 – 29 august.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 31 august. Contestațiile pot fi depuse în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, atât în format clasic, cât și electronic, iar notele finale vor fi afișate în data de 3 septembrie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Tun imobiliar, marca USR! Primarul din Dumbrăviţa vrea să plătească un preţ umflat de 10 ori, pentru un teren

Comuna Dumbrăviţa este raiul celor care vor să se îmbogăţească peste noapte, iar Primăria condusă de USR-istul Horia Bugarin îi ajută, prejudiciind bugetul local.

Eveniment de amploare organizat de CCIA Timiș: Adunarea Generală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a găzduit cel mai important eveniment al anului din domeniul economic și anume Adunarea Generală Anuală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.