Skip to main content

Emoţionant! Ce mesaje au găsit pompierii români, în zona incendiilor din Franţa?

Sunt deja două zile de când cei 77 de pompierii români ajută la lichidarea flăcărilor violente care au cuprins sud-vestul Franţei.

În paralel cu stingerea incendiilor, ei acţionează şi pentru limitarea propagării vâlvătăii care ameninţă sute de locuinţe.

CITEŞTE ŞI: Premieră la Spitalul Judeţean Timişoara! Secţia de ATI şi Blocul operator, conectate digital
Tocmai pentru că pericolul încă există, autorităţile au decis evacuarea locuitorilor din zonele afectate.

Familii întregi au plecat la rude sau prieteni şi au lăsat în urma lor, mesaje de mulţumire pentru pompieri.

Cele mai emoţionanate sunt mesajele copiilor, care şi-au arătat recunoştinţa faţă de cei care luptă cu flăcările, prin desene şi cuvinte de încurajare, pe care le-au scris pe foi lipite pe pereţii caselor.

CITEŞTE ŞI: Terifiant! O femeie şi un copil, loviţi de fulger, în vârf de munte

“36 de pompieri care încadrează 5 mașini de stingere incendii de pădure, 2 autospeciale de stins incendii de capacitate mică, 1 cisternă de 12.000 l și un microbuz se află dislocați în zona Boutox. Un rol foarte important îl are cisterna de 12.000 l care asigură autonomie sporită misiunilor de stingere, fiind utilizată pentru alimentarea continuă cu apă a autospecialelor. Misiunile executate de către personalul modulului RO-GFFF-V constau în identificarea și lichidarea focarelor ascunse, precum și de menținere a unei linii de protecție între frontul incendiului și zona neafectată”, transmite IGSU.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.