Skip to main content

Începe „Săptămâna Porților Deschise” la USVT! Elevii din Timișoara, dar și din județ vor experimenta, timp de patru zile, viața de student

Universitatea de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara va prezenta oferta educațională în cadrul „Săptămânii Porților Deschise”.

Evenimentele vor avea loc ]n perioada 22 – 26 aprilie 2024, c\nd Universitatea de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara organizează o campanie de promovare a ofertei educaționale a celor șase facultăți, la care vor participa liceeni din Timișoara, cât și din județele învecinate.

,,Săptămâna Porților Deschise”, din cadrul Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara, oferă o serie de activități și informații despre programele academice, facilitățile, oportunitățile de cercetare din viata campusului.

În cadrul evenimentului, elevii vor afla mai multe despre specializările din domeniul științelor vieții, să interacționeze cu profesorii și studenții, să exploreze laboratoarele și facilitățile tehnologice și să participe la prezentări și sesiuni de întrebări și răspunsuri.

Este o oportunitate pentru a experimenta o parte din viața unui student și de a contura o idee mai clară despre viitorul academic.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.