Skip to main content

VIDEO Continuă căutările pentru găsirea persoanei înghițite de apă, ieri după amiază, într-un lac de acumulare!

Au fost reluate căutările persoanei dispărute, posibil înecate, în Barajul de la Sântămăria Orlea, de lângă Hațeg.

Pentru misiunea de căutare-salvare intervin astăzi pompieri din cadrul ISU Hunedoara, echipaje de scafandri, dar și cei de la Salvamont. În sprijinul salvatorilor hunedoreni au venit și scafandri pompieri se la ISU Alba.

Pompierii scafandri de la Inspectoratele pentru Situații de Urgență Hunedoara și Alba, împreună cu scafandrii Serviciului Public Județean Salvamont Hunedoara intervin pentru căutarea unei pers posibil înecate în lacul de acumulare de la Sântămăria Orlea. Este a doua zi de intervenție a scafandrilor, misiune care a început duminică după amiază dar s-a oprit aseară după lăsarea întunericului”, spune Lucian Morogan, purtător de cuvânt ISU Hunedoara.

Totodată, pompierii au anunțat tehnicienii hidrocentralei din amonte, să acționeze în consecință, astfel încât să evite creșterea nivelului apei în aval, ceea ce ar periclita intervenția salvatorilor.

Polițiștii au fost alertați ieri după amiază despre faptul că o persoană a intrat în lac și în scurt timp nu a mai fost văzută.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.