Skip to main content

Începe proiectul Granturi pentru capital de lucru în cadrul ŞCOLII GIMNAZIALE MONTESSORI HAUS TIMIŞOARA

ŞCOALA GIMNAZIALĂ MONTESSORI HAUS TIMIŞOARA anunţă lansarea proiectului cu titlul ”GRANT PENTRU CAPITAL DE LUCRU”.

Este vorba despre proiect nr. RUE 15437 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv 08.12.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea ŞCOLII GIMNAZIALE MONTESSORI HAUS TIMIŞOARA. Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

– menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

– menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 831.234,95 (valoarea totala) din care: 722.813 lei grant si 108.421,95 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020] ŞCOALA GIMNAZIALĂ MONTESSORI HAUS TIMIŞOARA Timişoara, str. Constantin Brâncoveanu nr.73-77, jud. Timiş

Persoană de contact: Răveanu Viorel

secretariat@montessorihau.ro / tel. 0740430020

Comunicat Montessori

 

 

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.