Skip to main content

Începe lupta pentru Primăria Dumbrăviţa! PNL Timiş merge pe mâna unui samsar imobiliar

Cristian Rusu, care a intrat în PNL, în urmă cu cinci luni, are o ascensiune politică fulminantă.

A ajuns preşedinte al organizaţiei Dumbrăviţa, când nici nu se uscase bine cerneala de pe adeziune, iar acum se vede candidat la Primăria din comună.

“Clar nu am venit aici, ca să îmi pierd timpul. Am găsit o organizaţie care trebuie şlefuită, cu care mai trebuie lucrat, trebuie mers la drum. Eu, din exterior, am văzut foarte multe campanii, candidaturi, care erau un fel de săgeată, un vârf de lance… poate aşa se poartă şi toată lumea mergea după el(…) Clar că îmi doresc ca PNL să ia Primăria! Clar că îmi doresc ca eu să fiu vârful, dar îmi doresc să fiu şi susţinut de ei (liberali – n.r)”, a spus Cristian Rusu, preşedintele interimar al PNL Dumbrăviţa.

CITEŞTE ŞI: Primul proiect de bugetare participativă al Primăriei Timișoara, un cabinet de robotică pentru elevi, a devenit funcțional!

Cristian Rusu este, alături de mama şi fratele său, Raimond Rusu, primarul PSD din Becicherecu Mic, fondatorul fabricii de mobilă Casa Rusu.

În urmă cu câţiva ani a rămas acţionar unic, iar în 2019 şi-a vândut business-ul către fondul de investiţii Greenbridge, cu sediul la Londra.

Conform Ziarului Financiar, tranzacţia pentru 75% dintre acţiuni s-a ridicat la 2,5 miliarde de euro.

În ultima perioadă şi-a îndreptat atenţia spre afacerile imobiliare, pe care le derulează inclusiv în Dumbrăviţa.

Aici, are un teren de 20 hectare pe care vrea să construiască un cartier de blocuri, cu toate facilităţile necesare.

Cu toate acestea, nu vede niciun conflict de interese între funcţia de primar pe care şi-ao doreşte şi calitatea de om de afaceri cu mari interese imobiliare în comuna pe acre vrea să o conducă.

“Interesele mele imobiliare se vor face oricum, indiferent dacă vine şi Gestapo-ul la conducere, pentru că eu, ca orice cetăţean şi investitor, respect legea, am o procedură care înseamnă PUZ, documentaţie, avizare, ş.a.m.d., care merg mai departe, iar unele se apropie de finalizare. Lucrul pe care eu mi-l doresc este nu să îmi termin eu, proiectele mele imobiliare, fiind parte din politică, ci să împiedic şi să deschid ochii comunităţii că proiectele imobiliare nu sunt ceva rău”, precizează Cristian Rusu.

Preşedintele interimar al PNL Dumbrăviţa mai spune că proiectul imobiliar pe care l-a demarat, cuprinde o suprafaţă de teren pe care o donează gratuit, Primăriei, pentru construcţia unei şcoli.

CITEŞTE ŞI: A fost identificat proprietarul câinelui agresiv, capturat în apropierea unei grădinițe! Acesta este încarcerat și l-a lăsat în grija unui recidivist

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.