Skip to main content

Încep înscrierile pentru admiterea la Universitatea Politehnica Timișoara! Vezi aici condițiile și programul!

Înscrierile pentru admiterea la facultățile Universității Politehnica Timișoara încep astăzi, candidații având la dispoziție mai multe variante: online, prin intermediul platformei Enroll, disponibilă pe site-ul dedicat admiterii, unde se găsesc și toate instrucțiunile privind înscrierea online, fizic la facultatea dorită sau fizic în centrele zonale de admitere.

Pentru facultățile la care admiterea se face prin concurs de dosare, inclusiv formele de învățământ la distanță (ID) și învățământ cu frecvență redusă (IFR), înscrierile se fac online, pe platforma Enroll, în perioada 11 – 24 iulie, fizic la facultate în perioada 11 – 24 iulie, sau fizic în centrele zonale de admitere, în perioadele 17 – 19 iulie și 23 – 24 iulie.

Concursul de dosare va avea loc în 24 iulie, iar în aceeași zi, la ora 20:00 se vor afișa rezultatele. Urmează, din 25 iulie, trei runde de confirmări, care se pot efectua fie online, prin intermediul platformei Enroll (dacă dosarul de înscriere conține originalul diplomei de bacalaureat și foaia matricolă sau se confirmă un loc cu taxă), fie fizic, la facultate sau în centrele zonale de admitere. Rezultatele finale se vor afișa în data de 30 iulie.

Unele mici diferențe în calendarul admiterii apar în cazul facultăților care organizează concurs de admitere cu probe de verificare.

Astfel, în cazul Facultății de Arhitectură și Urbanism, înscrierea candidaților are loc online prin Enroll în perioada 12 – 22 iulie, fizic la facultate în perioada 12 – 22 iulie, sau fizic în centrele zonale de admitere în perioada 17 – 19 iulie.

Transmiterea portofoliilor se va face online între 12 – 22 iulie, proba practică va avea loc în 25 iulie, la ora 9:00, iar interviul în 26 – 27 iulie. Rezultatele concursului se vor afișa în 28 iulie, iar după cele trei runde de confirmări, rezultatele finale se vor publica în 2 august.

În cazul Facultății de Automatică și Calculatoare, înscrierile online prin Enroll au loc în perioada 11 – 19 iulie, fizic la facultate în perioada 11 – 19 iulie, sau fizic în centrele zonale de admitere în perioada 17 – 19 iulie. Rezultatele la proba de portofolii se vor afișa în 20 iulie, iar concursul de admitere va avea loc în 22 iulie, la ora 9:00, în aceeași zi urmând să se afișeze și rezultatele. După rundele de confirmări succesive, rezultatele finale se vor publica în data de 2 august.

La Facultatea de Științe ale Comunicării, înscrierile online prin Enroll se fac în perioada 11 – 20 iulie 2024, fizic la facultate în perioada 11 – 20 iulie, sau fizic în centrele zonale de admitere în perioada 17 – 19 iulie. Concursul de dosare va avea loc în 20 iulie, rezultatele se vor afișa în aceeași zi, iar după rundele de confirmări, rezultatele finale se vor publica 25 iulie.

Centrele zonale de admitere vor funcționa la Arad (Colegiul Național MOISE NICOARĂ –  P-ţa. Margareta Bibici nr.1), Deva (Colegiul Național DECEBAL – Strada 1 Decembrie 1918, Nr. 22, intrarea dinspre str. A. Șaguna), Drobeta Turnu Severin (Colegiul Național Pedagogic ȘTEFAN ODOBLEJA –  Str. Crișan, Nr. 48), Oradea (Colegiul Național EMANOIL GOJDU, Str. Spiru Haret, Nr. 3-5), Reșița (Colegiul Național TRAIAN LALESCU – Bld. Al. I. Cuza, Nr. 7 – clădire ciclul primar) și Târgu Jiu (Colegiul Național SPIRU HARET – Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 106).

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.