Skip to main content

Încă un elev din Timiș, eliminat de la BAC! Alți peste 170 au absentat

Astăzi a avut loc cea de-a doua probă scrisă a examenului de Bacalaureat, sesiunea de vară.

În Timiș s-au înscris pentru a susține testarea la proba obligatorie a profilului 3.944 de absolvenți de liceu, 176 elevi au lipsit. La matematică au susținut testarea 2.477 de elevi, în timp ce la Istorie 1291.

Tot la proba de astăzi, un elev a fost eliminat. Acesta a fost prins de profesorii supraveghetori cu o cască în ureche.

Și ieri, la prima probă, cea la limba și literatura română, un elev a fost eliminat tot pentru că a încercat să fraudeze examenul.

Elevii care au fost eliminați pentru fraudă nu vor mai putea susține Bacalaureatul în următoarele două sesiuni.

BAC-ul continuă mâine cu proba la alegere a profilului și specializării. Aceasta este ultima probă pentru cei mai mulți dintre ei, în timp ce elevii care aparțin minorităților naționale vor mai susține joi o probă, cea la limba maternă.

Săptămâna viitoare, luni – 3 iulie, vor fi afișate primele rezultate și tot atunci se vor putea depune și contestațiile.

Rezultatele finale vor fi publicate pe 7 iulie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.