Skip to main content

Explodează bomba la Colterm! De la 1 iulie, Timişoara rămâne fără apă caldă! Reacţia administratorului judiciar: Aşa e când te joci de-a administraţia

Aflată la mâna creditorilor, societatea de termoficare a Timişoarei a ajuns în situaţia pe care o anticipase administratorul judiciar al Colterm, în urmă cu două săptămâni.

Atunci, Bogdan Alic, reprezentatul administratorului judiciar, trăgea un semnal de alarmă, cu privire la faptul că prelungirea contractului pentru distribuţia agentului termic, cu numai un an, va pune în pericol funcţionarea Colterm.

Asta deoarece la intrarea în insolvenţă, creditorii Colterm au acceptat planul de reorganizare al companiei, conform contractului de delegare a serviciilor, care prevedea prelungirea cu trei ani pentru producţie şi tot cu trei ani, pentru furnizare.

CITEŞTE ŞI: Poliţist fals, aruncat după gratii! Un timişorean minţea că este ofiţer, ca să facă rost de bani

Acum, Comitetul Creditorilor și Adunarea Generală a Creditorilor Colterm SA, au respins varianta aprobată de Consiliul Local, la iniţiativa administraţiei Fritz, de prelungire cu numai un an pentru partea de distribuţie.

Asta înseamnă că de la 1 iulie, societatea de termoficare nu mai poate furniza agent termic.

De la 1 iulie, nu se mai livrează apă caldă. Nu vom primi licenţiere de la ANRE, iar Colterm nu va mai livra apă caldă. Aşa se întâmplă când ne jucăm de-a administraţia publică locală. Cei de la Primăria municipiului Timişoara se joacă de-a administraţia publică locală. Astăzi am făcut o adresă către Primărie, să convoace de îndată, o şedinţă a Consiliului Local, pentru aprobarea, aşa cum era în contractul iniţial, semnat înainte de insolvenţă, de 3+3 ani. O să vedem dacă Primăria Timişoara va fi da curs solicitării noastre„, a declarat, pentru Sursa de Vest, Bogdan Alic, reprezentantul administratorului judiciar al Colterm.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.