Skip to main content

Explodează bomba la Colterm! De la 1 iulie, Timişoara rămâne fără apă caldă! Reacţia administratorului judiciar: Aşa e când te joci de-a administraţia

Aflată la mâna creditorilor, societatea de termoficare a Timişoarei a ajuns în situaţia pe care o anticipase administratorul judiciar al Colterm, în urmă cu două săptămâni.

Atunci, Bogdan Alic, reprezentatul administratorului judiciar, trăgea un semnal de alarmă, cu privire la faptul că prelungirea contractului pentru distribuţia agentului termic, cu numai un an, va pune în pericol funcţionarea Colterm.

Asta deoarece la intrarea în insolvenţă, creditorii Colterm au acceptat planul de reorganizare al companiei, conform contractului de delegare a serviciilor, care prevedea prelungirea cu trei ani pentru producţie şi tot cu trei ani, pentru furnizare.

CITEŞTE ŞI: Poliţist fals, aruncat după gratii! Un timişorean minţea că este ofiţer, ca să facă rost de bani

Acum, Comitetul Creditorilor și Adunarea Generală a Creditorilor Colterm SA, au respins varianta aprobată de Consiliul Local, la iniţiativa administraţiei Fritz, de prelungire cu numai un an pentru partea de distribuţie.

Asta înseamnă că de la 1 iulie, societatea de termoficare nu mai poate furniza agent termic.

De la 1 iulie, nu se mai livrează apă caldă. Nu vom primi licenţiere de la ANRE, iar Colterm nu va mai livra apă caldă. Aşa se întâmplă când ne jucăm de-a administraţia publică locală. Cei de la Primăria municipiului Timişoara se joacă de-a administraţia publică locală. Astăzi am făcut o adresă către Primărie, să convoace de îndată, o şedinţă a Consiliului Local, pentru aprobarea, aşa cum era în contractul iniţial, semnat înainte de insolvenţă, de 3+3 ani. O să vedem dacă Primăria Timişoara va fi da curs solicitării noastre„, a declarat, pentru Sursa de Vest, Bogdan Alic, reprezentantul administratorului judiciar al Colterm.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Coşmarul unei copile! A fost ademenită în pădure şi violată de doi indivizi

Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată după ce au profitat de o minoră, pe care, unul dintre ei a convins-o să îl însoţească într-o plimbare.

Fetiţă dispărută din Timişoara! Părinţii sunt disperaţi şi îţi cer ajutorul

Se fac căutări, la această oră, pentru găsirea unei copile de 12 ani, care a plecat azi-noapte de acasă şi nimeni nu ştie încotro a luat-o.

25 de ani de la înființarea SMURD Timiș! Raed Arafat, prezent la Timișoara

SMURD Timiș a împlinit astăzi 25 de ani! La aniversare a participat și secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

O femeie plecată la muncă în Italia, dispărută de aproape un an! Familia a cerut ajutorul Poliției

O femeie de 39 de ani, plecată la muncă în Italia, dată dispărută de familie. Fratele acesteia a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu ea.

Premierul Marcel Ciolacu: Timișoara merită să aibă un stadion pe măsura sa!

Premierul României, Marcel Ciolacu a avut astăzi, o întâlnire cu suporterii la Timișoara, unde s-a discutat pe tema stadionului.

O fată de 14 ani, dispărută fără urmă! Familia e disperată și cere ajutor tuturor

O fată de 14 ani ani a dispărut fără urmă, de seara trecută! Mama copilei a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu aceasta.

Copil de 12 ani, la spital după ce a fost lovit de o autoutilitară pe trecerea de pietoni!

Accident grav de circulație, în care a fost implicat un copil de 12 ani. Acesta a fost lovit pe trecerea de pietoni de o mașină, în timp ce încerca să treacă strada în mod regulamentar.