Skip to main content

Impact violent între o mașină și un troleibuz, la Timișoara! O femeie care se pregătea să coboare la următoarea stație, a ajuns la spital!

O mașină și un troleibuz au fost implicate într-un accident de circulație, în această dimineață, pe Calea Lugojului din Timișoara!

În urma impactului, o femeie de 73 de ani, pasageră în troleibuz a fost rănită și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Polițiștii au stabilit că un bărbat, în vârstă de 67 de ani, conducea un autoturism pe Calea Dorobanților, dinspre strada Simion Bărnuțiu înspre Ghiroda, iar la intersecția cu strada Ștrandului, a intrat într-un troleibuz condus de către o femeie, în vârstă de 52 de ani.

În urma accidentului, doar femeia vârstă de 73 de ani, pasageră în troleibuz, a fost rănită.

Victima fost transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.