Skip to main content

Îmbină utilul cu plăcutul! Avalanşă de români în Dubai, în minivacanţa de Paşte, pentru vizionarea de case şi apartamente!

Dubaiul reprezintă un teritoriu extrem de ofertant pentru românii care sunt în căutare de investiții imobiliare pe termen mediu și lung.

Astfel, aceștia achiziționează în celebrul emirat case sau apartamente, iar bugetele alocate pornesc de la 130.000 euro.

Tocmai de aceea, interesul românilor pentru proprietăţile din acest emirat arab este în creştere, iar acum mulţi dintre ei profită de zilele libere pentru a viziona case şi apartamente.

“Încă din debutul lunii martie, am început să primim din partea românilor un număr semnificativ mai mare de solicitări pentru vizionări de case și apartamente în Dubai, toate organizate în perioada sărbătorilor de Paște. Analizând dinamica ultimilor 2 ani, am constatat faptul că toți conaționalii noștri preferă să îmbine utilul cu plăcutul, iar în perioada vacanțelor de Crăciun, Revelion, sezon estival și de Paște vin să se relaxeze, dar în același timp își stabilesc vizionări în vederea achiziționării unor imobile in Emiratele Arabe Unite,“ declară Cristina Stoian, expert imobiliar & CEO Agenție Imobiliară Simple Choices, cu sediul în Dubai

Printre clienții interesați să achiziționeze proprietăți în Dubai se află antreprenori, dezvoltatori, medici și IT-iști.           

“Ne așteptăm la o creștere cu cel puțin 25% a vânzărilor de imobiliare în perioada Paștelui, iar dezvoltatorii autohtoni sunt pregătiți cu oferte asemenea perioadei propriilor sărbători religioase când este cunoscut faptul că au loc discount-uri și oferte fără precedent.  De exemplu, există planuri de plată direct către dezvoltatori, cu un avans de 10% și apoi rate lunare care se întind pe 80-90 de luni, cu 1% dobândă. Pentru cei care nu au un istoric bancar bun, care nu pot face un credit ipotecar, este o perspectivă bună de luat în considerare. Și nu doar pentru ei! In mod practic, un astfel de plan de plată înseamnă că plătești doar 30-40% din valoarea imobilului, apoi ratele lunare se acoperă direct din chirie. Se pare că antreprenorii din EAU au identificat potențialul pieței din România și din Europa și concep campanii speciale de vânzări, legate strict de momentele importante pentru europeni, cum este cel de la începutul lunii mai,“declară Cristina Stoian

Simple Choices este o companie imobiliară înființată în urma cu 12 ani al cărui domeniu de activitate este axat pe zona de constructii și property management.

Agenția a intermediat vânzări, cumpărări, renovări și revânzări de proprietăți pentru aproximativ 1000 de persoane.

Sediul în Dubai a fost lansat în 2022, domeniul principal este reprezentat de tranzacții imobiliare, dar și rent to rent management, fiind recunoscută guvernamental și autorizată de RERA (Real Estate Regulatory Agency), autoritatea care reglementează activitatea agențiilor imobiliare din EAU.

În 2023, Simple Choices are 14 angajați și o cifra de afaceri de 3 milioane de dolari.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.