Skip to main content

Şoc pe scena politică! Un pretendent la fotoliul de primar s-a sinucis! Bărbatul şi-a pus capăt zilelor, după ce candidatura i-a rămas definitivă!

A doua zi după ce s-a finalizat perioada de depunere a dosarelor, iar candidaturile au rămas definitive, unul dintre candidaţii din partea AUR şi-a pus capăt zilelor.


Este vorba despre Ioan Letea, candidat la Primăria Zimandu Nou, judeţul Arad, care a fost descoperit fără suflare, în zorii zilei de 1 Mai.

Trupul neînsufleţit a fost găsit de soţia acestuia, într-o anexă a locuinţei. Femeia a sunat imediat la 112, însăm din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 54 de ani, decât să declare decesul.

Deocamdată nu se ştie ce anume l-a împins pe Ioan Letea să recurgă la gestul extrem, însă poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, urmând să clarifice toate aspectele.

„La data de 1 mai, în jurul orei 08.50, polițiștii Secției 1 Rurală Arad au fost sesizați despre prezența unui cadavru, la un imobil din Zimandu Nou. În urma efectuării cercetării la fața locului, cadavrul a fost identificat în persoana unui bărbat de 54 de ani. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului”, a precizat IPJ Arad.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.