Skip to main content

Icoane și obiecte bisericești, expuse la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara!

Timișorenii și nu numai sunt așteptați la o expoziție specială, organizată de Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

Joi, 2 decembrie de la ora 12.00 va avea loc vernisajul expoziției ”Icoane și obiecte bisericești”, începând cu ora 12.00.

Icoanele vechi si obiectele de artă decorativa expuse în premieră, aparțin tezaurului de valori al Muzeului Satului Bănățean din Timișoara. 

Obiectele expuse prezintă imagini iconografice realizate în maniera clasică sau inovatoare, care respectă canoanele convenționale creștin-ortodoxe.

Expoziția poate fi vizitată pe tot parcursul lunii decembrie.

afis

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.