Skip to main content

Circulație blocată în Piața Traian, în urma unui accident! Au fost implicate două mașini și un tramvai

Un accident în care au fost implicate două mașini și un tramvai a dat peste cap toată circulația din zona Pieței Traian.

Accidentul s-a produs în această dimineață, însă din fericire nimeni nu a fost grav rănit.

CITEȘTE ȘI: Icoane și obiecte bisericești, expuse la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara!

Conform martorilor, șoferul unei mașini care se deplasa dinspre Piața Traian spre Prefectură a vrut să vireze la stânga, moment în care a fost surprins de tramvai. Mașina a riscoșat într-un alt autoturism, mai exact o ambulanță, care era în spate și mergea în aceeași direcție.

În mașina surprinsă de tramvai se afla doar șoferul, iar în ambulață era șoferul și un pacient care mergea la dializă, iar în tramvai erau aproximativ 20 de persoane.

Mai multe echipaje de pompieri, ambulanțe dar și polițiști au ajuns la fața locului.

CITEȘTE ȘI: Accident cumplit! O femeie a murit în drum spre spital, după ce a fost lovită de o mașină

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.

”Un bărbat în vârstă de 60 de ani a condus un autoturism în Piața Traian, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un tramvai, iar în urma impactului a fost proiectat într-un alt autoturism ce circula regulamentar”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Traficul auto dar și al tramvaielor a fost blocat în urma accidentului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.